De twaalf dagen van Kerstmis

Thema van Advent en Kerst 2013

Driekoningen-sterrenDe redactie wenst jullie allemaal gezegende kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een zalig nieuwjaar!

Wist je dat de Kerstmis niet TWEE maar wel TWAALF dagen duurt? Van 25 december tot 6 januari, het feest van Driekoningen, mag je Kerstmis vieren, je boom en je stal laten staan. Twaalf dagen om het kind Jezus een plek geven in je leven. In deze aflevering van Geloven thuis willen we je helpen thuis deze bijzondere dagen kleur te geven.
De site is weer gevuld met achtergrondinformatie, tips om iets samen te doen, kijktafels voor Oud en Nieuw en Driekoningen, liedjes en bijbel- en prentenboekenverhalen om voor te lezen. Zo kun je de twaalf dagen van Kerstmis samen met je kinderen zinvol beleven.

Word lid van onze nieuwsbrief en/of volg ons op facebook. Tip een vriend of vriendin! Zo wordt 'geloven thuis' meer en meer iets van ons samen in het nieuwe jaar.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook