In je element!

Thema van Zomer en Nazomer 2015

Het is zomer! De kinderen zijn vrij en de vakantietijd breekt aan. De tijd waarin de kinderen lekker gaan zwemmen, spelen met water en zand, vuurtje stoken of figuren in de wolken ontdekken. De zomer is de tijd om je in je element te voelen. We kunnen buiten eten, genieten van het mooie weer en van alles wat de natuur ons biedt. Of we nu het liefst met ons hoofd in de wolken lopen, met beide benen stevig op de grond staan, ons als een vis in het water voelen of genieten van het vlammenspel in de vuurkorf.

Met ons thema 'In je element!' nemen we jou en je kinderen mee op avontuur, om alle vier de elementen: aarde, water, lucht en vuur te beleven en te ervaren als Gods schepping. De hemel met zijn wolken en vogels, de aarde met alles wat erop groeit en bloeit, het water van de zee, de riviertjes en beekjes met alle vissen, en het vuur - dat alleen mensen kunnen ontsteken - dat ons warmte en geborgenheid geeft.

Waarbij voel jij je in je element? De kijktafels, een versje, een goede knutseltip, een bijbelverhaal, prentenboek of verdieping? Je vindt het allemaal in onderstaande bijdragen.

Fijne zomer!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook