Kijk eens om je heen

Thema van Zomer en Nazomer 2015

Hoe kan het toch dat alles na de zomervakantie anders lijkt? Het zijn toch dezelfde kinderen in je groep? Maar - als je goed om je heen kijkt - zie je dat er allerlei veranderingen zijn. Je vriendinnetje heeft haar haren in een ander model geknipt. Dat kleine jongetje is veel minder verlegen geworden. Iedereen heeft nieuwe dingen meegemaakt en beleefd. Van de hoogste  duikplank gesprongen, gespeeld met kinderen die je niet kan verstaan, in een ander land geweest. Je lijkt letterlijk en figuurlijk wel gegroeid!

Als je om je heen kijkt voelt alles toch ook heel vertrouwd, je bent blij om iedereen weer te zien. Blij met de mensen die van je houden. Hoe zou God jullie eigenlijk zien? Met welke ogen kijkt hij naar jou? Met welke ogen kijk jij naar de ander? Vind je de ander maar stom of juist bijzonder?

Laat je verrassen, merk dat jij en je kinderen door de bijdragen in de verschillende rubrieken in  het thema 'Kijk eens om je heen' , de wereld met al haar mensen met nieuwe ogen gaan zien.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook