Stappen zetten

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2015

In mei en juni lopen we meer dan anders. Met Hemelvaart gaan we dauwtrappen, we lopen de Avondvierdaagse, we oefenen voor de sportdag op school. We wandelen lekker in het bos, op de hei of maken een strandwandeling. Soms huppelen we, soms hebben we lood in onze schoenen. Soms gaan we voetje voor voetje en soms met ferme pas. Maar we zetten stappen!

Ook Jezus' leerlingen moesten stappen zetten, nadat hun Heer voorgoed was opgevaren naar de hemel. Ze waren bang en durfden geen stap buiten de deur te zetten. Maar dan wordt het Pinksteren en worden ze in beweging gezet. Dat gebeurt nog steeds: bange mensen worden moedig, kleine mensen worden groot, de eerste stap is het begin van een nieuwe weg! Wandel door de site en ontdek wat je rond het Pinksterthema stappen, voeten en schoenen kunt doen! Maak een kijktafel, ga op een mini-pelgrimage, knutsel zelfgemaakte slippers, lees een prentenboek... veel plezier! 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook