Warmer worden

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2016

Het blijft 's avonds al veel langer licht en de zon wordt warmer en warmer. Het is net of je zelf ook warmer en enthousiaster wordt. Zo is het ook met de leerlingen van Jezus. Ze herinneren zich de drie jaar dat ze met Jezus zijn opgetrokken. Hoe hij hoop gaf aan mensen die geen hoop meer hadden, die ziek of verdrietig waren. En zo wordt hun hart warmer en warmer en gaat steeds harder kloppen voor de boodschap waarvoor Jezus gestorven is. Met Pinksteren staan ze letterlijk in vuur en vlam en treden ze naar buiten met de blijde boodschap. Ze doen dit zo aanstekelijk dat mensen zich bij hen aansluiten.
En dat doen wij ook. Het is op de site een en al zon, lucht, wind, vogels, vlammen en vreugde. Onze vijf rubrieken zijn weer met enthousiasme door de redactie gevuld om jou en je gezin te ondersteunen bij het zinvol beleven van deze lente, Hemelvaart en Pinksteren! 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook