God komt bij ons wonen

Thema van Advent en Kerst 2019

Op zondag 1 december begint de Advent, de tijd waarin we ons voorbereiden op het kerstfeest. Net als Maria worden wij uitgenodigd om 'ja' te zeggen. Want God wil ook bij ons komen wonen. In de Advent kunnen we ons voorbereiden op de komst van Jezus. Is er plaats voor Jezus in ons huis? In ons leven? In ons hart? In de kerstnacht wordt Jezus geboren. Zo wil God deel uitmaken van onze mensengeschiedenis. Het is aan ons - of we nu groot of klein zijn- of wij hem ook echt welkom heten. De Advents-kijktafel, filmpjes,het versje bij de Adventslichtjes, de verhalen, liedjes, gebedjes, tips en verdieping helpen je om Jezus te verwelkomen. Doe je mee?

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook