Het vuurtje doorgeven

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2019

Geloof doorgeven, dat proberen we hier. 'Maar hebben we dat ooit als thema gedaan?' vroegen we ons af in de redactie. En waar past het beter bij dan bij Pinksteren? Op Pinkstermorgen wordt het huis waar de leerlingen (uitgeblust) bij elkaar zitten gevuld met wind en vuur. Het verdeelt zich in vlammen. Elk van de vrienden en vriendinnen van Jezus wordt aangeraakt. Want de heilige Geest, die mensen enthousiast maakt, de Geest is iets van 'samen'! Sindsdien wordt het geloof in Jezus voorgeleefd en doorverteld. Nu zijn wij aan de beurt. Geloof doorgeven betekent: je hart laten spreken, dat waar jij zelf warm voor loopt! 
Ons Pinksterthema helpt je om je eigen vuurtje weer op te stoken en het vlammetje dat in je eigen kinderen al aanwezig is van brandstof te voorzien. De vijf rubrieken bevatten verschillende brandstofjes om aan te kunnen sluiten bij jouw gezin en jouw kind: gloedvolle kijktafels, gebedjes, bijbelverhalen vol vuur, verdieping, prentenboeken over doorgeven, versjes, vlammende knutsels. Geef het vuurtje door!
Pinkstergroeten van Tim, Marjet, Ruth, Nelleke en Ellie

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook