Proef de vrijheid!

Thema van Zomer en Nazomer 2020

De zomervakantie is begonnen en de corona-maatregelen zijn versoepeld . Zo kunnen we weer meer van onze vrijheid genieten! Deze zomer waarderen we dat meer dan anders. Vandaar ons zomerthema 'Proef de vrijheid!'. Bijbelse vrijheid is iets anders dan ongebondenheid en grenzeloos zijn, meer dan kunnen winkelen en op een terrasje zitten. Vrijheid heeft te maken met het innerlijke voelen van onze bron en vandaaruit volop leven! In onze vijf rubrieken vind je weer kijktafels (bijvoorbeeld de waterkant!), prentenboeken (wat is vrijheid voor de vis?), versjes (vrijheid kan in rook opgaan!), bijbelverhalen (God bevrijdt!), verdieping (vrij, naar psalm 23), gebedjes, liedjes en knutsel-en-doe-voorbeelden (laat je waterverf vrij!). Zo willen we jou en je kinderen ondersteunen om deze zomermaanden de vrijheid te proeven en te beleven. De redactie van Geloven thuis wenst je een heerlijke zomer!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook