Klim omhoog!

Thema van Zomer en Nazomer 2021

Langzaamaan gaat de wereld weer open. Voorzichtig of juist vol energie klimmen we uit de put. We komen tevoorschijn en gaan eropuit! En dat komt goed uit want de zomer is begonnen, de vakantie staat voor de deur. We gaan naar buiten!

Voor de zomer kozen we het thema: Klim omhoog! Letterlijk de bergen op, de bomen in! Maar ook al klim je niet echt, het is tijd om uit het dal te komen. Kijk om je heen en bewonder het uitzicht!

'We zijn geroepen om omhoog te klimmen', zei iemand tijdens de redactievergadering. God roept mensen om op te staan, te gáán, uit de hopeloosheid te klimmen, wijs te worden. Ons zomerthema helpt je om met je kind en je gezin op allerlei manieren de hoogte in te gaan. De vijf rubrieken laten zien hoe je dat vorm kunt geven. Klim omhoog met een kijktafel en buitenspelletjes, gebedjes, bijbelverhalen, verdieping, prentenboeken en versjes. Klim ook omhoog met je ziel, dat heet bidden. En geniet vooral van het uitzicht!
Fijne zomer gewenst van Tim, Marjet, Ruth, Nelleke, Meike en Edith

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook