Richt je radar

Thema van Paastijd en Lente Geloven thuis 2024

We hebben Pasen gevierd. Jezus is opgestaan. En nu? Nu gaan we verder, leven in zijn voetspoor. Zo was het voor zijn eerste leerlingen, en voor ons is het niet anders. Maar hoe doe je dat als je Hem niet zomaar ziet? En hoe weet je dat je op de goede weg zit, dat je de juiste keuzes maakt? Merk je de aanwezigheid van de verrezen Jezus? Zit je op de golflengte van zijn nieuwe wereld? Soms ben je er vol van, en op andere momenten voel je 'geen zin'.
Misschien is de tijd tussen Pasen en Pinksteren de tijd om te proberen bewust ontvankelijk te zijn en te vertrouwen op de werkelijke aanwezigheid van God. Door je voelsprieten te gebruiken, je antenne uit te zetten, op je hart te vertrouwen. Vandaar ons opgewekte thema: richt je radar, verbeeld door alerte ganzen. Er zijn zoveel dingen die je eigenlijk niet ziet, waaraan je voorbij loopt, maar wanneer je je radar richt en je ogen en oren openhoudt, kom je Gods aanwezigheid op het spoor die je helpt de juiste keuzes te maken. Geloven is een fijn instrument. We helpen je graag dit te ontwikkelen, met je kind(eren). Veel plezier met de teksten, versjes, verdiepende gedachten, gebeden, lees- en doetips deze maand. Richt je radar!

We wensen jullie een mooie lente. Marjet, Tim, Wies, Edith

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook