Tijd voor de tijd

Thema van Zomer en Nazomer 2017

Wat zou het toch mooi zijn als de tijd, die we in de vakantie zo anders ervaren, zouden kunnen vasthouden nu het gewone leven weer is begonnen. De kinderen gaan weer naar school, het werk slokt je weer op, meer dan je je had voorgenomen. Kleine rustpuntjes in de dag, momenten voor jezelf, momenten met echte aandacht, momenten voor God. We hebben er grote behoefte aan. De redactie van Geloven Thuis dacht samen na over wat precies het verschil is tussen samen aan tafel eten of op de bank voor de tv.  Zou een GSM-pauze (Geen Sociale Media) helpen bij de aandacht voor degenen die hier-en-nu aanwezig zijn? Tijd die door je vingers glipt, tijd en eeuwigheid, tijd van leven: we hebben weer verrassende en praktische invalshoeken gekozen voor de bijdragen rond dit nazomer-thema 'Tijd voor de tijd'! Neem er de tijd voor en laat je inspireren door de gebedjes, de verdiepende achtergrondartikelen, de prentenboeken, versjes, verhalen, kijktafels en (knutsel)tips. Rustig aan!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook