Wonderlijke wegwijzers

Thema van Advent en Kerst 2020

Kun jij tekens lezen? Dat gaat niet vanzelf, je moet ze leren zien. Vooral als je geen hoop meer hebt. Dan brengt een teken licht in de duisternis. In deze Advent gaan we bijzondere tekens herkennen en verstaan. Een engel die op bezoek komt bij Maria. Maria die op bezoek gaat bij Elisabet, die ook in verwachting is als een teken van God. Een droom waarin Jozef hoort dat Maria's zwangerschap een teken van God is. Engelen die in de kerstnacht tegen de herders zeggen: 'Dit zal u een teken zijn'. Drie wijzen die een teken zien aan de hemel en op weg gaan. Wie een teken krijgt, ziet een lichtpuntje en kan vooruit! In deze vier weken gaan wij samen op weg naar Kerstmis. Elke zondag horen we van een wonderlijke wegwijzer. En na vier weken, als het Kerstmis wordt en de hemel opengaat, kunnen wij allemaal - groot en klein - echt zien en begrijpen welk wonder God ons schenkt!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook