En nu mag jij

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2022

Soms voel je gewoon dat er iets moet gebeuren... En jij gaat het doen! Want nu mag jij! Dat is lang niet altijd zo, want je kunt je ook machteloos voelen bij alles wat er om je heen niet zo goed gaat. Maar in deze tijd van Hemelvaart en Pinksteren weten we dat we het niet alleen hoeven doen. Wij zijn aan zet, wij mogen, op onze eigen manier. En wat kunnen we veel als we de kans krijgen. Als we het samen doen, wordt het nog mooier, laten Meike en Edith zien.
Tim denk na over opgroeien in liefde: Jezus heeft liefde laten zien; nu, in zijn Geest, mogen wij. Ellie verbindt de kijktafel voor Hemelvaart en Pinksteren met allemaal dingen om te doen! Ruth vond prentenboeken die ruimte geven en bijbelverhalen die laten zien hoe je je talenten in kunt zetten. Nelleke schreef en vond prachtige gebedjes die aansluiten bij het thema én het kinderleven. Marjet vertaalt Pinksteren in een mooi beeld: Met Pinksteren komt de Geestkracht vrij, als Jezus blaast over jou en mij! Hij laadt ons op als een batterij, waarmee Hij zegt: ‘En nu … mag jij!’

Fijne Pinksterdagen! Marjet, Tim, Meike, Ellie, Nelleke, Ruth en Edith

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook