Winter stilte

Thema van Winter 2011
kind met slee, stilte

We hebben al volop kunnen genieten van ijs en sneeuw. Toch is de winter nog maar net begonnen. De treinen hebben vertraging door het winterweer, het autoverkeer ligt soms bijna stil. Lopen op de gladde stoepen is lastig. Misschien worden je kinderen of jezelf ook letterlijk stilgezet. Ziek!

verkouden kind met tissues

De sneeuw dempt alle geluiden, het licht flonkert in de ijspegels, randjes van fragiel kantwerk: ineens ziet alles er bijna sprookjes-achtig uit! Wat is de wereld mooi. Je voelt het contrast met de normale haast, drukte en lawaai. Wat is het fijn als het even stil is, als je geen woorden nodig hebt, als je stil wordt van binnen. Rust vindt voor jezelf -voor klein en groot- . Stil worden voor God. Daartoe nodigt de winter met zijn bijzondere stilte ons uit......

tekst stilte om me heen

De redactie vulde de site met bijdragen die je vindt in de verschillende rubrieken van het Menu in de linkerkolom. Hopelijk inspireren ze je om op speelse manier met ons thema winter-stilte aan de slag te gaan. Want gelovig, dat worden en blijven wij - maar ook onze kinderen - niet vanzelf ...

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook