Op weg naar Betlehem

Thema van Advent en Kerst 2014

cover-2014-OpWegNaarBetlehem-3

Advent: tijd van waken en verlangen, tijd van geduld, wachten en groei. Met elke kaars die we aansteken wordt het lichter en iedere week komen we een stapje dichterbij het wonder van Kerstmis.

Ga deze Advent samen met ons op weg naar Betlehem. Met versjes, een kleurplaat, verhalen, achtergrondinformatie en een Adventskijktafel, kan jij - op een eenvoudige manier - thuis samen met  je kinderen, net zoals Maria en Jozef, op weg gaan.

De Romeinse keizer wil namelijk weten hoeveel mensen er in zijn land wonen en iedereen moet zich laten inschrijven in de stad waar zijn familie vandaan komt. Jozef stamt af van koning David en moet dus samen met Maria, die zwanger is, naar Betlehem. En daar gaat iets heel bijzonders gebeuren. De ster aan de hemel zet ons en de drie koningen op het goede spoor. Als je niet meegaat dan krijg je vast spijt. Net als de hoofdpersoon in het verhaal van de drie dwazen ...

Je vindt in de artikelen volop inspiratie voor de Advent, Kerstmis en het feest van Driekoningen

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook