Steeds meer ruimte

Thema van Veertigdagentijd en Goede Week 2015

Cover-2015-SteedsMeerRuimte-1

Van aswoensdag 18 februari tot 4 april duurt dit jaar de veertigdagentijd. Dit is de periode waarin we ons voorbereiden op Pasen. Daarvoor willen we steeds meer ruimte maken. Ruimte in ons hart voor God, ruimte voor de ander, ruimte voor datgene wat echt belangrijk is en wat er echt toe doet. De kijktafel is daarbij het centrale punt in onze woonkamer. Daar geven we dit voornemen om steeds meer ruimte te maken vorm en aandacht. Simpel en eenvoudig. Al ben je nog zo onhandig, deze kijktafel is echt door iedereen in korte tijd te realiseren. Gewoon een keertje doen en zien dat het werkt om de geloofscommunicatie in jouw gezin een boost te geven!

Natuurlijk bieden we ook versjes voor iedere week van de veertigdagentijd, gebedjes en (bijbel)verhalen, die de kijktafel extra ondersteunen. Ze zijn ook los ervan in deze tijd goed te gebruiken. En nog veel meer verdiepende artikelen en tips - speciaal voor ouders- die ook helpen om steeds meer ruimte te maken! We wensen jullie een zinvolle en goede Veertigdagentijd toe met steeds meer ruimte in huis en hart!

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook