Steeds meer ruimte

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Geloven thuis op Pinterest

Pinterest logo-3Ellie Keller heeft geloven thuis ook op de Pinterest-kaart gezet. Er is een bord 'Geloven thuis' en verschillende borden met Kijktafels. Je vind er ook veel afbeeldingen die nog nooit op de site te zien zijn geweest.

Ben jij ook een actieve pinner? Surf je graag rond op Pinterest? Neem eens een kijkje op de prikborden van Ellie Keller.

In de loop van het jaar zullen er nog meer borden worden aangemaakt. Je vindt er NU al kijktafels van de feesten in de winterperiode ( Oud-en Nieuw, Driekoningen) rond bijbelteksten-verhalen, rond symbolen, voor kinderen, voor het winterseizoen, de Veertigdagentijd en Goede Week!

Het bord met 'Pasen - Kijktafels' en van de 'seizoenskijktafels: Lente'  is ook al goed gevuld.

Gaat dat zien en Pin-it!

EK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen in dit thema Steeds meer ruimte

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook