Door de deur

Thema van Winter 2018

Op de drempel van het nieuwe jaar weten we nog niet wat ons allemaal te wachten staat. Bij dat thema staan we stil: door de deur gaan, naar het onbekende. Door een bomenlaan fietsen of wandelen waarvan de kruinen een gewelf vormen dat je naar het licht in de verte toelokt. Een deur opendoen of een poort doorgaan en je laten verrassen door de ruimte die je aantreft: een plaats waar je nog nooit geweest bent. Een nog onzichtbaar stukje van een tuin. Een verborgen ruimte. Ieder mens draagt ook een verborgen ruimte in zich. Onze innerlijke ruimte. Een plek waar het veilig en stil is. Het is de plek waar God in ons woont en waar we God kunnen ontmoeten. Je kunt ook de grote deur van een kerkgebouw doorgaan om voor God te staan. Daar klinkt het net zo stil als in je innerlijke ruimte. De ruimte in jou en in je kind is niet zichtbaar, maar wel voelbaar! We willen jou en je kinderen in deze wintermaanden helpen om de aanwezigheid van deze stille, verborgen ruimte te ontdekken en te verkennen. Ga je mee? Stap je ook door de deur? Laat je verrassen door de kijktafels, de versjes, de (bijbel)verhalen, oefeningen, verdieping en prentenboeken. En we wensen je een nieuw jaar vol ruimte voor geluk.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook