Klaar voor de start?

Thema van Zomer en Nazomer 2019

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan! Ook de muziekles, de sportclub en de kerk beginnen weer. Hoe zorg jij ervoor dat je kinderen goed starten? Ons thema 'Klaar voor de start' is een typische sportterm. Sport is een geweldige leerschool voor het opgroeien tot een heel mens. Voor een wedstrijd komt het aan op oefenen en trainen, leren omgaan met winnen en verliezen, sportief zijn, durven, elkaar steunen en vertrouwen. Al die sportieve uitdagingen gaan ook op voor groeien in geloof. God wil dat we excellent zijn, het beste uit onszelf halen, weten we van de apostel Paulus. Vandaar dat we prentenboeken en bijbelverhalen zochten over wedstrijden, vertellen over Christoffel, over uitdaging en sport in het gezin. Ook versjes en kijktafels zijn startklaar. We hopen dat je hartslag een beetje omhoog gaat!

     

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook