Artikelen uit 2006

Vertellen

Hier vind je nieuwe versjes en verhalen, en advies over kinderboeken
en bijbelverhalen bij het thema.

Prentenboeken zomer 2006

Drie boeken over strand, reizen en avontuur:

Sjoerd Kuyper & Sandra Klaassen, Robin en de zon, Leopold. ISBN: 90 258 4062 0
Robin gaat samen met zijn vriendje Alexander en zijn moeder; drie nachtjes logeren in een vakantiehuis bij de zee. Als de zon schijnt is alles daar fijn, maar "s avonds is het anders. Een prentenboek over op reis gaan en heimwee.

Max Velthuijs, Kikker en de horizon, Leopold. ISBN: 90 258 4859 I
Rat stond op een heuvel en keek over het land naar de horizon. Wat is de wereld toch mooi, dacht hij. Het word tijd dat ik weer eens op reis ga! Kikker wil dolgraag met hem mee. En zo trekken de twee vrienden de horion tegmoet. Maar Kikker vindt dat het wel erg lang duurt voor ze er zijn. En hoe zou het thuis met iedereen gaan?

Ingrid & Dieter Schubert, Woeste Willem, Lemniscaat. ISBN: 90 6069 841-X
Frank sluit vriendschap met een gepensioneerde zeerover. Als ze een grote vlieger willen maken, komen er samen met de spullen uit de zeeroverskist van Woeste Willem ook de verhalen vol spannende avonturen te voorschijn. De grote vlieger wordt een zeil voor een vlot, maar als het vlot bijna af is wordt Woeste Willem stiller en stiller. Wordt hij misschien zeeziek? Nee, het is veel erger.....maar gelukkig Frank heeft daar een prima oplossing voor.

Artikelen in dit thema Artikelen uit 2006

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook