Van dood naar leven! 2

Thema van Paastijd en Lente 2008
Na Pasen zie overal om je heen dat het lente is. De krokussen zijn al uitgebloeid en de tulpen vervangen langzaam maar zeker de narcissen. Aan de bomen en struiken verschijnen frisse, nieuwe, groene blaadjes. Het is niet voor niets dat het paasfeest, het feest van het nieuwe leven in het voorjaar valt. In de natuur speelt het zich voor je ogen af: van dood naar leven!

bloesemboom helderblauwe lucht voorjaar

In deze aprilmaand vallen net geen grote christelijke feesten, Hemelvaartsdag valt pas op 1 mei. Wel vieren we natuurlijk op 30 april Koninginnedag!

nationale feestdag

Hieronder vind je in het kort wat er deze maand in de verschillende rubrieken van het MENU te vinden is. We besteden aandacht aan de tijd na Pasen, waarin langzaam maar zeker tot ons doordringt wat het betekent dat Jezus verrezen is. Verder in deze lentemaand aandacht voor het thema groeien en identiteit.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook