Van dood naar leven! 2

Bidden en vieren

Hier vind je voorbeelden van gebedjes en viermomenten voor thuis,
en informatie over rituelen en tradities.

Lege gebedskaart

september nieuws

In het koffertje "Beginnen maar" en het koffertje "Ga je mee?" zit een aantal gebedskaarten. Deze gebedskaarten passen in de houder die je ook in het koffertje vindt.
Op de lege gebedskaart kan je een zelf bedacht gebed zetten, het kan heel eenvoudig zijn zoals je op bovenstaande foto ziet.
De tekst is op een wit papier geschreven dat met behulp van een pritt-stift op de gebedskaart is vastgeplakt. Je kunt het weer makkelijk losmaken en vervangen.

De gebedskaarten waarop gebedjes voor het slapen gaan staan zou je in een fotolijstje kunnen doen, zodat je het makkelijk in de buurt van het bed van je kind kan ophangen of neerzetten.

ingelijste gebedskaart voor het slapen gaan

EK

terug naar nieuwspagina
ga naar de Kapel

Artikelen in dit thema Van dood naar leven! 2

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook