In de tuin

Thema van Paastijd en Lente 2012
kinderen in de weer met emmer, aarde en schepjes

Aan de bomen en struiken verschijnen weer kleine groene blaadjes; het is lente! Als de zon schijnt, laat het moment dan niet voorbij gaan. Ga naar buiten, want de natuur heeft zijn mooiste kleren aan. De wegbermen komen in bloei. Het lijkt of er alleen maar paardenbloemen zijn, maar als je goed kijkt, kan je wel tien of meer verschillende bloemetjes ontdekken.

bermbloemetjes in een vaasje

Het thema voor deze lente is 'In de tuin'.
De wereld is Gods tuin, maar ook in onze eigen tuin, plaatsje of balkon kunnen we leven, genieten, eten, zorgen, herdenken en spelen voor Gods aangezicht. We kunnen iets zaaien, een bloempotje is genoeg. Laat je kinderen zien hoe mooi alles in de natuur gemaakt is. Zoveel verschillende blaadjes en bloemen. We mogen samen voor de schepping zorgen en haar behoeden: zaaien, schoffelen, harken, wieden, water geven, snoeien, oogsten...

Hoera, zaadjes zijn opgekomen in de lentetuin

We hopen dat de site jullie weer inspiratie biedt om deze lentemaand - met de mei-vakantie en haar feesten - onze grote en kleine wereld te beleven als Gods schepping en daar samen met je kinderen keer op keer vol verwondering naar te kijken en van te genieten.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook