Tussen Kerst en Driekoningen

Vertellen

Hier vind je nieuwe versjes en verhalen, en advies over kinderboeken
en bijbelverhalen bij het thema.

Allemaal sterretjes

allemaal sterretjes

 

Dit boek staat boordevol prachtige kerstverhalen, om voor te lezen tijdens een kerstviering of om zelf te lezen in een hoekje van de bank, met warme chocolademelk en een kerstkransje.

Er staan ontroerende verhalen in, maar ook grappige, spannende en verrassende verhalen, lang en kort.

De verhalen zijn geschreven voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar iedereen kan meegenieten: kleine en grote kinderen, jonge en oude mensen, jongens en meisjes, mannen en vrouwen.

TIP
Vertel elke avond voor het slapen gaan op de dagen tussen kerstmis en het feest van Driekoningen een van de verhalen aan je kinderen voor.

In ons archief vind je van nog drie boeken geschikte voor deze periode:

* Jaques Vriens & Dagmar Stam, Nog een nachtje slapen,
* George Dreissig, Het geheim van Bethlehem
* Een ster over de grens, verhalen Advent-Kerstmis-Driekoningen. Meer weten over deze drie boeken bordevol verhalen? Ga naar...

 

Artikelen in dit thema Tussen Kerst en Driekoningen

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook