Weer of geen weer?

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2016

Het einde van het schooljaar nadert. Vaak met buitenactiviteiten als de Avondvierdaagse of de jaarlijkse sportdag. Helaas schijnt de zon niet altijd. Soms regent het zelfs met bakken uit de hemel. Valt jullie dag of activiteit dan in het water? Of laten jullie de dag niet bederven en zetten jullie zelf een zonnig gezicht op. Hoe ga je om met tegenslag in het klein of groot, daar gaat het in dit thema over. Ons geloof speelt daar ook een rol in. Want het maakt bijzonder veel uit, met welke ogen je naar lastige of moeilijke omstandigheden kijkt. Laat je je er helemaal door bepalen of lukt het toch om te floreren/ tot bloei te komen? Durven we erop te vertrouwen dat God ons in alle situaties nabij is? Onder onze vijf rubrieken vind je weer prachtige kijktafels, gebedjes, knutseltips, versjes, verhalen en verdieping! 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook