Eilanden van hoop

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Vasten: heb jij al een plan?

VK Vasten LR

 

Maak samen een bijzondere tijd van de veertigdagentijd (1 maart-15 april).

Er is zoveel wat je kunt doen/laten, uitproberen en ondervinden. Vasten kun je zelf invullen. Allerlei ideeën vind je in dit boekje ‘Vasten’ van Adveniat. Het is een brochure (geen kinderboekje overigens) waarin mensen aan het woord komen, waarin je voorbeelden en tips krijgt en mooie teksten ter verdieping (bijvoorbeeld van een monnik), kortom: een klein, rijk boekje om in de tijd naar Pasen inniger te leven met God, en te ‘gaan voor je betere zelf’!

Het kost € 5,95 inclusief verzendkosten. En als je (voor je parochie of gemeente) een doosje ineens bestelt, betaal je € 130,00 voor honderd stuks, inclusief verzending. Dat is maar € 1,30 per stuk.

De herdruk is binnen, dus er is volop voorraad, maar het gaat hard!

Bestel via www.adveniat.nl.

Artikelen in dit thema Eilanden van hoop

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook