Verrijzenis-kracht

Thema van Paastijd en Lente 2020

Pasen heeft ons opgeladen met verrijzeniskracht. De vrouwen vonden in alle vroegte op paasmorgen het lege graf. Eerst aarzelen en twijfelen de leerlingen nog, maar telkens als ze de verrezen Heer ontmoeten, ervaren ze opnieuw de kracht van de verrijzenis. Dichte deuren houden deze kracht niet tegen. En met Pinksteren is deze kracht op volle sterkte! In het Pinksterverhaal is er sprake van geraas, hevige wind én laaiend vuur dat iedereen aansteekt!
Voor deze periode - die loopt vanaf Pasen tot en met Pinksteren - vulden we de vijf rubrieken met kiemkracht, veerkracht, levenskracht en geestkracht! Want ook al zijn we verdrietig, opgesloten, bang of voelen we ons klein, God geeft kracht aan hen die er erom vragen!

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook