Winterwarmte delen

Thema van Winter 2022

In deze koude wintermaanden kun je soms echt genieten, bijvoorbeeld van de zon die schijnt op een wereld die is bedolven onder een dik pak sneeuw. Maar de winter kan ook grauw en saai zijn. Meestal heb je in de winterkoude juist ook innerlijke warmte nodig. Dan gaat er niets boven de nabijheid van een ander, waar je je veilig bij voelt, en die met jou zijn/haar warmte deelt. Hoe mooi is het dan om te weten dat waar we God binnenlaten, we als vanzelf licht en warmte uitstralen. De winter is ook bij uitstek het moment om je te warmen aan aanstekelijke verhalen en aan knutsels die je de warmte echt laten voelen.
Laat je in de winterkou daarom verwarmen door wat je vindt in onze vijf rubrieken: kijktafels, versjes, prentenboeken, gebedjes, bijbelverhalen, knutsels en verdieping. En deel er vooral van uit! Zo wordt het vast voor iedereen een warme winter! 

Ruth, Marjet, Ellie, Tim, Nelleke, Meike en Edith

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook