Verborgen kracht 1

Thema van Winter 2008

De redactie van Geloven Thuis wenst jullie allemaal een goed en gelukkig 2009 toe.
Dat Gods zegen mag rusten op jullie gezin.

We hopen dat we je met deze website ook het komende jaar kunnen ondersteunen om op speelse en creatieve wijze het geloof door te geven!

Januari
Deze eerste maand van 2009 staat in het teken van "™verborgen kracht"™. In de natuur zie je de knoppen aan struiken en bomen vol verborgen levens-en groeikracht.
Dat jezelf gegroeid bent, zie je aan te korte mouwen en broekspijpen, maar hoe is dat ineens gekomen? Verborgen krachten vind je ook in je gezin, in kleine rituelen en symbolische spulletjes en het samen bidden rond het eten of het slapen gaan.
We besteden aandacht aan oud-en nieuw, het feest van Driekoningen op 6 januari en natuurlijk aan het feit dat het vriest dat het kraakt en de winter echt is begonnen!

samen schaatsen


Hieronder vind je in het kort wat er voor deze wintermaand in de rubrieken van het afwisselende menu te vinden is.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook