Nu zijt wellekome....

Thema van Advent en Kerst 2012

kerstkaarten maken

De voorbereidingstijd voor Kerstmis komt eraan. Om het echt Kerstmis te laten worden maken we het in de loop van december gezellig in huis met een versierde kerstboom, glanzende lichtjes en andere kerstversiering. We sturen kerstkaarten naar familie en vrienden. Maar hoe heten we Jezus welkom in ons hart, ons huis en onze wereld? Wat kunnen we doen zodat Jezus in ons midden geboren kan worden? Voorbereiding op het kerstfeest heeft een buiten- en binnenkant.

adventskalender Lara met kleine zakjes

Op 2 december is het de eerste zondag van de Advent. Als thema kiezen we dit jaar voor 'Nu zijt wellekome'. De coupletten van dit bekende kerstliedje vormen de leidraad voor deze Advent.
Maria en Jozef, herders en kinderen, koningen en volwassenen, allemaal moeten ze letterlijk en figuurlijk stappen zetten om Jezus welkom te heten in hun leven.

coupletten NZW op paars karton + welkomstbordje

We hopen dat de site jou en je gezin weer volop inspiratie biedt om je op een zinvolle manier voor te bereiden op het naderende Kerstfeest.

Als je lid wordt van de Nieuwsbrief krijg je automatisch een seintje als de site van thema is veranderd. Sluit je aan bij onze community op Facebook, zo krijgen jij en je mede-gelovers-thuis een gezicht en kunnen we onderling ervaringen en tips uitwisselen. Doen!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook