Nu zijt wellekome....

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Filmtip en tentoonstelling

Film-tip: The Christmas Miracle of Jonathon Toomey

Een warme gezinsfilm met een diepe boodschap over Thomas die in de oorlog zijn vader verliest en dan moet verhuizen naar het platteland. Daar ontmoet hij een nukkige houtsnijder die ook pijn lijdt vanwege een zwaar verlies. Maar ze vinden elkaar bij het maken van een kerststal. Te bestellen bij Samuel Advies (www.samueladvies.nl).Tentoonstelling van kindertekeningen vanuit heel de wereld

Op 20 november 1989 zijn de rechten van kinderen wereldwijd vastgelegd in een VN-Verdrag. Een tentoonstelling van kindertekeningen vraagt er aandacht voor. Te bezichtigen in de komende maand op de Kunstzolder, museum voor Kindertekeningen in het Oude Raadhuis in Aalsmeer. (www.kunstencultuuraalsmeer.nl )

TS

Artikelen in dit thema Nu zijt wellekome....

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook