Kijken in het donker

Thema van Advent en Kerst 2013

kleine uil met lichtjeOp zondag 1 december is de Advent begonnen, de voorbereidingstijd op het kerstfeest. Zoals Maria en Jozef op weg zijn naar Bethlehem, zo zijn ook wij op weg: aan de slag om ons huis en ons hart voor te bereiden op de komst van Jezus. Kleine Uil, die op zoek gaat naar de donkerste plek op aarde, zal hierbij een rol spelen...

Kijken in het donker
De Advent is een tijd van hoop en van verlangen. De profeet Jesaja is de profeet van de hoop. Hij ziet het al voor zich: 'Een volk dat woont in het donker, zal een groot licht zien'.
En in Betlehem waken de herders, die in het duister van de nacht de wacht houden bij hun kudde. Zij zien plotseling een helder licht...

Deze editie staat weer vol ideeën, verhalen, versjes, achtergrondinformatie en tips waarmee je in je gezin aandacht kunt besteden aan de Advent. Zie de rubrieken hieronder! Word lid van onze nieuwsbrief en/of volg ons op facebook Zo wordt de kring van Geloven thuis steeds groter en kunnen we meer voor elkaar betekenen!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook