In de buurt

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2014

cover-2014-InDeBuurt-1Als Jezus met Hemelvaart terugkeert naar het huis van zijn Vader, laat hij ons niet in de steek. Hij blijft in de buurt met de Geest van Pinksteren! Dit inspireerde ons tot het thema 'In de buurt'.
We wonen allemaal in een buurt. Een plek die vertrouwd is, waar je dingen beleeft en waar je je (hopelijk) thuisvoelt. Je kinderen spelen met buurtgenootjes op straat. Misschien verzorgen jullie een buurttuintje, organiseer je jaarlijks een gezellige buurtbarbecue. Je leent misschien wel eens spullen van elkaar of steekt elkaar de helpende hand toe. Zo bouw je aan onderlinge verbondenheid.
Met Pinksteren vieren we dat Gods Geest bij ons zijn intrek neemt. In ieder mens van groot tot klein. God woont bij ons. Hij wil altijd in onze buurt zijn. Zijn Geest maakt ons hart warm, open en toegankelijk. En dit mogen we uitstralen naar degenen die in onze buurt wonen!

Welkom op onze vernieuwde site! Wandel door de rubrieken (via de tabs of via de intro's hieronder) en ontdek wat je thuis allemaal met dit thema kunt doen...

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook