In het ritme komen

Thema van Zomer en Nazomer 2016

De scholen zijn weer begonnen. We moeten weer meer plannen, meer rekening houden met de vaste schooltijden, de sporttraining en al die andere dingen die onze agenda bepalen. We moeten weer in het ritme komen! Ritme is fijn. Het zit in je lijf, in de natuur, in muziek. Zoals je ademt, in en uit, zo mag je werken en rusten. Zorg, nu alle routine weer begint, zelf voor het ritme thuis. Vind ook tijd voor elkaar, om gewoon samen te zijn, samen te dansen en te vieren. Om tijd te maken voor God door ons hart af te stemmen op de hartslag in de schepping, dag en nacht, zomer en winter. Ritme gaat niet over ijzeren regelmaat, maar een dag-, maand- en jaarritme voor je gezin, dat jullie verbindt en jou en je kinderen goeddoet. Een ritme waarin op zijn tijd een feest of een verrassende activititeit ingepast wordt. In onze rubrieken vind je weer volop inspiratie, versjes, verhalen, gebeden, verdieping en tips. Zo wil de redactie jullie helpen samen weer fijn in het ritme te komen. Veel plezier!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook