In het ritme komen

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Word of blijf een vriend van geloventhuis en...krijg een bedankje!

We zijn blij dat in het afgelopen jaar twee keer zoveel mensen de weg naar deze site hebben gevonden. De laatste maanden 30 tot 40 duizend bezoeken per maand! Uit reacties blijkt dat veel mensen blij zijn met de manier waarop we tien keer per jaar met een thema dat ertoe doet, gezinnen helpen geloven thuis inhoud en vorm te geven.

creasjabloomDaar willen we graag mee doorgaan, maar we hebben je steun hard nodig.

De redactie heeft creatieve, pedagogische en theologische kwaliteiten in huis. Om de website ook technisch draaiend te houden moeten we deze kwaliteit inkopen. Dat kost dus geld en daarvan zit er te weinig kas. Wat kan je doen om ons te helpen?

* Steun ons met een vrijwillige - liefst jaarlijkse - financiële bijdrage. Klein of groot. Kijk wat jij of de organisatie waarvoor je werkt, missen kan. Dit gaat heel makkelijk met de rode 'steun-geloven thuis-knop' in de rechterkolom van de site. De gift is aftrekbaar. Vul je de contactgegevens in, dan sturen we je een bedankje!

Bedankje 1. Iedereen die ons € 5,00 of meer geeft, sturen we een Crea-sjabloon waarmee je eindeloos kunt tekenen: figuren, dieren, letters, cartoons, decoraties.
Bedankje 2 Iedereen die ons € 25,00 of meer geeft, sturen we een compleet prachtig bordspel ‘Karakter’. Met je pion ga je door het labyrint naar het middelpunt. Onderweg vergaar je steeds meer karakter. Hoe? Dat lees je in de duidelijke handleiding.

bordspel-karakter* Steun ons met je kennis, bijvoorbeeld op het gebied van internet-marketing. Wie zou ons - bijvoorbeeld in een of twee gesprekken - willen helpen onze vindbaarheid op internet te vergroten? Onze site is gebouwd met Joomla en er is een geavanceerd statistiek programma beschikbaar.

* Steun ons met je gebed. In onze kapel kan je een kaarsje voor ons opsteken. Of thuis!

We willen jullie vast bedanken voor al jullie steun.

De redactie van Geloven thuis:
Tim, Marjet, Nelleke, Ruth en Ellie

Artikelen in dit thema In het ritme komen

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook