Vast wel

Thema van Veertigdagentijd en Goede Week 2016

thema-tekeningVeertig dagen krijgen we de kans om ons voor te bereiden op het paasfeest. Op de eerste dag van de veertigdagentijd wordt ons op het hart gedrukt om te vasten in het verborgene. Niet iedereen hoeft te weten welke manier je gekozen hebt om deze periode zinvol te beleven, op welke manier jij iets wilt geven, omwille van een betere wereld. Het thema 'vast wel' vormt de rode draad gedurende de zes weken. Zeven knopen in een armbandje of in het touw van de kijktafel herinneren je aan je goede voornemens. De kijktafels, het versje, de bijbelverhalen, prentenboeken, voorleesverhaal, een miniviering, knutseltips en achtergrondinformatie bieden jou en je gezin houvast in deze veertigdagentijd en vullen elkaar op verrassende wijze aan. 

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook