Wat een verandering!

Thema van Herfst 2016

In de herfst verandert de natuur. Het gaat bijna ongemerkt: het groen van de zomer wordt ingeruild voor rood, oker, oranje, bruin en geel. Het is herfst geworden. Bij een boswandeling ritselen de bladeren onder je voeten en als je goed kijkt vind je beukennootjes, eikels, kastanjes. De bomen laten hun zaden vallen, die weer op hun beurt zullen veranderen in kleine beuken-, eiken- of kastanjebomen. De wereld verandert op allerlei manieren. Vraag het maar eens aan oma of opa hoe hun leven eruit zag toen ze kind waren.
Maar ook God zorgt voor verandering. Hij verandert mensen aan hun binnenkant. Je karakter, je eigenschappen die blijven echt wel hetzelfde, maar God wil graag dat iedereen wordt zoals die persoon bedoeld is. En zo'n verandering gaat niet in één seizoen, maar duurt soms een leven lang.
Binnenkort staat er ons nog een verandering te wachten: de tekst van het Onze Vader is aangepast. In Vlaanderen en in Nederland is er voortaan nog maar een versie van Onze Vader. In de kerkelijke vieringen wordt dit nieuwe Onze Vader aan het begin van de komende Advent voortaan samen gebeden.
Onze vijf rubrieken zijn nog steeds hetzelfde! Laat je inspireren door de verschillende bijdragen: de kijktafels, de versjes en (bijbel)verhalen, de verdiepende artikelen, de gebedjes, liedjes en onze knutsel-en-doe-tips. 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook