Ik zie, ik zie...

Thema van Paastijd en Lente 2017

Het is nu volop lente! Soms moet je wel goed kijken. Zie je het verborgen nestje? Zie je die vlinder? Soms merkt je kind iets op, wat jij nog niet gezien had. Of juist andersom. De leerlingen hebben op Paasmorgen het lege graf gevonden, maar ze herkennen Jezus niet als Hij zich aan hen laat zien. Soms zijn hun ogen nog verblind door hun verdriet of kunnen ze het nog niet geloven dat Hij verrezen is. De 'Kleine Prins' zegt het zo: "Het werkelijke is onzichtbaar voor de ogen, pas met je hart kan je goed zien." In onze vijf vaste rubrieken vind je weer verrassende manieren om deze tijd na Pasen, met zijn vrije dagen, aandachtig met je kinderen te beleven.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook