Waar hóór ik bij?

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2017

Ieder mens maakt deel uit van verschillende verbanden. Je hoort bij een familie, je hoort bij groep 6 van juf Anja en Margot, je hoort bij een sportclub, je hoort bij een geloofsgemeenschap. Dat gaat makkelijk, ze maken deel uit van wie je bent, van je identiteit. Je hoeft je niet in verschillende 'stukjes' op te delen. Zo is het ook met de Heilige Geest. Op Pinksteren verdeelt de Geest zich over de leerlingen, maar alle leerlingen worden toch helemaal vervuld van die Geest. Ze spreken ook allemaal maar één taal, toch kunnen de mensen - afkomstig uit allerlei verschillende landen -  de leerlingen die enthousiast vertellen over Jezus  allemaal verstaan! In onze vijf rubrieken komen allerlei aspecten aan bod over wat het betekent om deel uit te maken van één geheel. Veel plezier!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook