Binnen en buiten de lijntjes

Thema van Zomer en Nazomer 2018

In de vakantie verken je makkelijk grenzen. Niet alleen gaan we misschien de landgrenzen over, maar we verleggen ook onze grenzen op andere manieren. We proberen een andere taal te spreken, we proeven onbekend eten, we ontmoeten mensen van andere culturen. Misschien stappen je kinderen voor het eerst in een kajak, durven van de tien meterplank te springen, maken voor het eerst een handstand in het water of krijgen voor het eerst zelf een vlieger de lucht in. We stappen voor een keer buiten onze comfortzone en kijken wat er gebeurt als we buiten de lijntjes gaan. Niet overdag gaan wandelen, maar een keer 's nachts. In de tent met een zaklantaarn in je slaapzak lezen nadat je eigenlijk moest gaan slapen. Een keer dwars door de duinen gaan in plaats van netjes op de paden te blijven. Je lekker nat laten regenen i.p.v. onder de paraplu te schuilen. Na de zomer lijken de kinderen dan extra hard te zijn gegroeid!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook