Vriendschap in kleuren

Thema van Veertigdagentijd en Goede Week 2018

De veertigdagentijd staat in het teken van vriendschap. Vriendschap kent vele vormen en kleuren. Er is de vriendschap tussen mensen onderling, de vriendschap tussen ons en Jezus en natuurlijk de vriendschap, het verbond, tussen God en de mensen. Iedere week van deze voorbereidingstijd op het Paasfeest brandt er een gekleurd lichtje op de kijktafel en staat een aspect van vriendschap centraal. Zo leer je praten over je vriendschappen, begrijp je beter wat echte vriendschap is en groeien we in verbondenheid met elkaar en met Jezus.
De kijktafels, de versjes, prentenboeken, Bijbelverhalen, gebedjes, verdieping en knutseltips versterken elkaar en vormen weer een mooie eenheid. We willen je helpen om deze veertigdagentijd van februari t/m maart samen met je kinderen op een zinvolle en speelse wijze toe te leven naar Pasen. Heb jij iets leuks gedaan met de ideeën op onze site, laat het weten op info@geloventhuis,nl, of op Facebook, dan schenken we er aandacht aan!

Een kleurige veertigdagentijd toegewenst door Tim, Marjet, Nelleke, Ruth en Ellie

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook