Wakker worden!

Thema van Paastijd en Lente 2018

Het is lente. De natuur wordt wakker. Daar zie je volop de tekenen van. Als je half slapend de dag begint, dan zal je veel ontgaan van wat er om je heen gebeurt. Dus wrijf eens goed je ogen uit en kijk met een wakkere blik naar de wereld om je heen. Dat moesten ook de leerlingen van Jezus doen nadat de vrouwen het lege graf hadden gevonden. Kijk nog eens goed, Maria ... dan herken je Jezus in de tuinman. Wees alert op wat je in je hart voelt, EmmaĆ¼sgangers... want je hart vertelde jullie al  dat Jezus in jullie midden was. In  deze aprilmaand gaat het dus over opstaan, wakker worden en oplettend zijn! De kijktafels, de prentenboeken, onze versjes, de Bijbelverhalen, de gebedjes, de 'knutsel- en doe'-tips en onze inspirerende verdiepende artikelen: ze zetten je op het spoor van wat wakkere mensen, of ze nu klein zijn of groot, kunnen ontdekken. Niet alleen de vrolijke lenteboden, maar ook het leven in jezelf! Veel plezier!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook