Wat mooi!

Thema van Zomer en Nazomer 2018

Hoe vaak hebben jullie het in de vakantie niet tegen elkaar gezegd: "O, wat mooi!". Het uitzicht, de zonsondergang, een prachtig kerkje, het zandkasteel, het gevonden slakkenhuisje...
Over smaak valt niet te twisten. Een wrattenzwijn- of maraboemoeder vindt haar kleintje het mooiste jong van de hele wereld. Alle dieren zijn op hun eigen wijze prachtig. In de natuur zie je vaak prachtige vormen en herhaling. Schoonheid is nooit ver weg in ons leven en kan een bron vormen waaruit grote en kleine mensen kunnen putten. We realiseren ons terdege dat er in de wereld ook veel lelijks gebeurt en te zien is, maar wie goed kijkt ziet schoonheid zelfs in het onaanzienlijke. 'Het goede, het ware en het schone' zijn wegen naar God. Schoonheid werkt als balsem voor mensen die gekwetst zijn. In onze vijf rubrieken vind je weer bijdragen die het thema 'Wat mooi!" van alle kanten belichten. Laat je kind(eren) vertellen wat ze mooi vinden. Ontdek het samen! Veel plezier!

 

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook