Een herfst vol verhalen

Thema van Herfst 2019

De bomen tooien zich buiten in de prachtigste herfsttinten. Binnen staat de verwarming aan en kruipen we op de bank met een mooi boek. Onze kinderen sluiten zich maar wat graag aan om voorgelezen te worden, met je te praten over toen jij klein was en bij opa en oma woonde. Ook de feesten van Allerheiligen en Allerzielen vragen om verhalen. Verhalen over de heiligen, verhalen over mensen die we gekend hebben. Een verhaal op schaal, prentenboeken zonder woorden, verhalen die Jezus vertelde, levensverhalen, ervaringsverhalen, verhalen rond een voorwerp, versjes. Onze vijf rubrieken zijn door ons weer met oog voor 'geloven-thuis' creatief gevuld. Wordt het bij jullie thuis ook een herfst vol verhalen?

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook