Het geheim van saai

Thema van Winter 2019

Vergeleken met de gezellige decembermaand en het spetterende oud-en-nieuw, zijn januari en februari ronduit saaie maanden. Maar juist in het gewone, de rust en de routine van de wintermaanden is wel iets wezenlijks te ontdekken. Het geheim van saai is, dat je juist dan iets bijzonders kan zien, horen, voelen of bemerken.
In een saai landschap valt een gekleurd koolmeesje of een tros rode besjes aan de takken extra op!
Ook God is niet zo van het grootse en spectaculaire. Juist als mensen met hun dagelijks werk bezig zijn of zelfs gewoon slapen, horen ze zijn roepstem. Creativiteit, iets bijzonders maken van gewone dingen stimuleert de verbeelding. Hebben jullie thuis ook een mand gevuld met 'niks'? Terwijl we dit thema bedachten en uitwerkten ontdekten we het zelf ook weer opnieuw: het gewone, saaie bevat een geheim. Dus delen we deze ontdekking graag met je. Laat je inspireren door onze prentenboeken, bijbelverhalen, gebeden, columns, kijktafels, versjes en knutseltips.

 

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook