Tegenkomen

Thema van Herfst 2020

De herfst is een periode waarin we van alles kunnen tegenkomen. Allerlei herfstschatten liggen zomaar voor het oprapen tijdens een wandeling in park of bos. Als we andere mensen tegenkomen, moeten we ons aan de regels in onze anderhalve-meter-samenleving houden. Maar dat betekent niet dat we met een grote boog om iedereen heen moeten lopen. We kunnen nog steeds iemand echt ontmoeten en aankijken. In de herfst kunnen we bijvoorbeeld ook Sint Nicolaas ontmoeten: deze heilige kan zich achter iedereen verschuilen. Hoe ga jij om met de dingen die je tegenkomt op jouw weg? Welk voorbeeld geef je hierin aan je kinderen? Hoe gaan we om met de fijne en mooie dingen? En met verlies, verdriet, het onverwachte, het onvolmaakte? Maakt het deel uit van ons leven? Het feest van Allerzielen laat ons daarover nadenken. 'Tegenkomen' is een spannend thema, want het gaat over wat er toevallig gebeurt, en dat is veel in ons leven. De site wil je ook deze herfst weer inspireren met prachtige kijktafels, mooie versjes, (bijbel)verhalen, tips, gebedjes, knutsels en verdieping!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook