Op avontuur!

Thema van Zomer en Nazomer Geloven thuis 2022

Het is zomer, en (bijna) vakantie! Tijd om eropuit te gaan. Gebeurt er bij jou nooit zomaar iets spannends? Dan zorg je toch dat er wat gebeurt: Ga gewoon op Avontuur! Dat is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt het thuis doen, of in je eigen wijk, of op de camping met een zelfgemaakte schatkaart. Of door gewoon om je heen te kijken en te zien wat voor moois er te ontdekken valt. Of door in een boek te duiken en je mee te laten slepen in een avontuur. Zo maar thuis op de bank vertrekken naar een andere (fantasie)wereld. Maak vooral een kijktafel van je plannen, of juist van de avonturen die je hebt beleefd. Of maak een avonturenboek. Zo beleef je je avonturen keer op keer opnieuw.
Op avontuur gaan is van alle tijden: zelfs in de Bijbel deden ze dat al. Jezus stuurde zijn leerlingen op pad, en ook nu worden we opgeroepen om eropuit te gaan. 

Dus maak je plan voor wat nú kan, omhels je zomertijd! Geniet van je vakantie, durf, en ga op avontuur!

Tim, Marjet, Ellie, Nelleke, Ruth, Meike en Edith

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook