Mensen van de kerk

Kijktafels

Hier vind je inspirerende voorbeelden van hoe je kunt kijken en spelen passend bij het thema,
het seizoen en de feesten in deze tijd.

Sfeerplekjes voor St. Maarten

St. Maarten 11 november 2009

Op 11 november vieren we St. Maarten.
Het boek "Van winterkrans tot zomerdans" opengezet op de pagina van St. Maarten waarop kinderen met brandende lampions langs de deuren gaan, vormt de achtergrond van deze opstelling. Een mooie pompoen, echt of van aardewerk (Xenos) kan natuurlijk niet ontbreken. Enkele herfstbladeren en lichtjes in herfsttinten geven aan dat het nog steeds herfst is.

St. Maarten 2 met pompoen en lichtjes

Een kleurplaat, die ik in de gebedskaarthouder zette, vormt samen met een pompoen en enkele kaarsjes, een eenvoudige maar doeltreffende kijktafel.

St. Maarten 3 met kleurplaat

In dit kijktafeltje voor St.Maarten fungeert het prentenboek "Sint-Maarten en het beertje" als achtergrond. Zie ook de rubriek tips

St. Maarten 3 kijktafel voor 2008

EK

terug naar nieuwspagina
kijk verder: naar kijktafeltjes voor Allerheiligen/Allerzielen

Artikelen in dit thema Mensen van de kerk

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook