Alles verandert

Kijktafels

Hier vind je inspirerende voorbeelden van kijktafels passend bij het thema,
het seizoen en de feesten in deze tijd.

Kijktafel september

Door de zomervakantie kon de redactie van deze site pas eind augustus bij elkaar komen. Tot half september was het ook nog 'vakantie' op de site. Maar in het land werd de draad alweer opgepakt.

Ria van Wier, een mede-gelover-thuis schreef ons het volgende: "We hebben een klein hoekje van de kast, naast het aquarium, dat als viertafel fungeert. In de zomer stond het op een laag pitje, maar nu we buiten weer volop 'oogsten' werken we weer graag aan onze viertafel. De tomaten van mijn dochter (in potten opgekweekt) mochten er eigenlijk niet op, maar later toch wel. Ik krijg altijd veel inspiratie van jullie site. Nu is de verandering na de vakantie wat laat, voor mijn gevoel (onze school is alweer 3 weken aan de slag!) dus zijn we alvast maar begonnen".

kijktafel September van Ria van Wier

terug naar nieuwspagina
Kijk verder voor ideeën rond vrede en veranderen........

Artikelen in dit thema Alles verandert

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook