Warm lopen voor...

Thema van Hemelvaart en Pinksteren 2013
Pinksteren
Op 19 en 20 mei vieren we Pinksteren. Een van de drie grote feesten van het christendom. Net als Pasen en Kerstmis duurt dit feest met zijn symbolen van wind, adem en vuur twee hele dagen! Vijftig dagen na Pasen zijn de leerlingen van Jezus bij elkaar. Ze zijn angstig en de deuren zijn potdicht. Maar daar laat de heilige Geest zich niet door weerhouden....

De helper Geest
Jezus was weg en hij troostte zijn vrienden
Hij gaf hun de helper die ze verdienden:
een hart vol van vuur en gelovige moed.
Dát is wat Jezus nog steeds met ons doet!


Warm lopen voor...
Het is een drukke tijd. De eindmusical van groep 8 wordt voorbereid, er zijn sportdagen, de eindcompetitie voor de zomerstop. Het weer nodigt uit om buiten actief te zijn met een potje voetballen op straat, skaten, hinkelen, basketbal, badminton, wandelen... Wie doet er mee?Lopen jullie warm voor de avondvierdaagse, waarbij je heel wat kilometers maakt? Of wandelen jullie wel eens een stuk(je)in de natuur? Hoe ga je om met blaren, zeuren, vermoeidheid, tegenvallers? Hoe maak je lopen aantrekkelijk, inspirerend? Kijken jullie goed om je heen? Zie je de verschillende bloemen en bomen, het lieveheersbeestje? De pinksterbloemen? Bij een sponsorloop loop je je letterlijk warm voor een goede zaak, voor een organisatie of mensen met een missie. Sluiten jij en je kinderen daar op een of andere manier bij aan?

hardlopende kinderen, alle rassen

Hou het vuurtje brandend
De redactie hoopt dat jij ook warm loopt voor deze afwisselende en vurige editie. Wandel door alle rubrieken hieronder!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook